Nieuws

KTM Adventure Rally naar hoge noorden

KTM organiseert zijn jaarlijkse Adventure Rally dit jaar in Noorwegen. Het Scandinavische land moet op voorhand goed zijn voor flink wat adrenaline, avontuur en offroadkilometers.

Devote KTM-rijders moeten 24 t/m 28 juli 2023 met rood omcirkeld in de agenda zetten. Of beter nog: misschien kunnen ze beter eerst inschrijven voor de KTM Adventure Rally want het aantal inschrijvingen is beperkt tot 150. De online inschrijving opent 28 februari en wie het eerst komt, wie het eerst maalt. KTM maakt ook dan pas de prijzen bekend.

KTM belooft drie spectaculaire rijdagen (25, 26 en 27 juli). Van de 150 rijders kunnen er slechts 24 – verdeeld in vier groepen – achter een gids aan. De rest moet zijn weg, net als in een echte rally, zelf vinden. Het ‘bivak’ is het Kvitfjell Hotel in de buurt van Lillehammer. Daar is het elke avond feest met een uitgebreid diner en muziek.

KTM neemt voldoende technisch personeel mee om eventuele brokken ’s avonds op te lappen. Ook een oranje ambassadeur als Chris Birch is aanwezig voor tips. Wil je weten hoe een KTM-feest er uit ziet? Kijk dan hier naar de video van het evenement in 2022 in Frankrijk.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws