Nieuws

Kruisbestuiving tussen Ducati en streetwear-merk Supreme

Ducati is de laatste weken aardig actief als het gaat om het lanceren van specials en speciale uitvoeringen van haar modellen. Onlangs presenteerde nog een fraaie Senna-uitvoering van de Monster en nu is er deze Supreme-uitvoering van de Ducati Streetfighter V4 S. 

Deze samenwerking tussen de Italiaanse motorfabrikant en streetwear-kledingmerk Supreme  

Is door het bekende Drudi Performance vertaald naar een design voor deze speciale Streetfighter V4 S. En dat rood/witte design doet een beetje pop art-achtig aan, in lijn met de ‘underground;-stijl van het kledingmerk uit New York. Daarnaast is deze Streetfighter van wat extra goodies voorzien, zoals speciale Brembo ‘Supreme’ remklauwen, die door de rode kleur mooi blenden met de rest van het design. Op de velgen is het Supreme-logo ook zichtbaar. Daarnaast is deze special een genummerd label op de kroonplaat en is er een speciaal ontworpen welkom-animatie zichtbaar op het TFT-dashboard als de motor op contact wordt gezet.   

Net als alle andere specials van Ducati wordt ook deze Streetfighter V4 S Supreme geleverd in een exclusief houten krat met daarin een accessoire-kit, een certificaat van echtheid, een speciale motorhoes en alle benodigde onderdelen om er een tweezitter van te maken.   

En met een kledingmerk als partner kun je natuurlijk niet om een speciale kledinglijn heen. Die is er ook. Samen met Ducati en Aldo Drudi is een lijn motorkleding opgezet met daarin onder andere een Dainese eendelige leren overall, een Dainese jack, een speciale Arai RX-7 EVO helm en een paar Spidi handschoenen. Daarnaast is er een lifestyle-collectie met een jack, een hoodie, shirt, broek, t-shirts en een cap. Deze zijn, net als de helm en de handschoenen, uitsluitend via de verkoopkanalen van Supreme verkrijgbaar. Kopers van een Streetfighter V4 Supreme kunnen de helm en de Dainese motorkleding via het SuMisura-programma van Ducati aanschaffen. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws