Productnieuws

Kou? Geen probleem!

Er is geen slecht weer om te motorrijden, alleen slechte kleding. Ook nu het kwik wat minder frivool omhoog klimt, is het op mooie en heldere dagen nog heerlijk rijden. Maar hoe je dan het beste wapenen tegen de kou?

Simpel, laagjes luidt het antwoord. Meerdere dunne lage houden in de tussenliggende luchtlagen de lichaamswarmte namelijk veel beter vast dan de dikste thermovoering die je maar kunt vinden. Dainese heeft tegenwoordig een bijzonder uitgebreid programma aan zogenaamde technical layers, niet enkel bestaand uit de inmiddels gangbare longsleeves (zowel in dames- als herenmodel) en thermobroeken, maar ook speciale sokken, onderhandschoenen, balaclava’s, armsleeves en zelfs een boxershort behoort tot het assortiment.

De hier getoonde Thermo LS (€ 86,95 longsleeve, € 79,95 broek) met Thermo Mid Socks (€ 29,95) en de Quick Dry Boxer (€ 32,95) zijn allemaal vervaardigd van een zogenaamd Dryarn weefsel, dat bekend staat om zijn lichte, isolerende en ademende eigenschappen. Dainse claimt dat isolerende capaciteit bijna drie keer hoger is dan dat van traditioneel katoen. Als je het dan nog koud krijgt… Info: www.dainese.com/www.motomind.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws