Nieuws

Koning Zelfbouw revisited

Ooit, in de jaren zestig en zeventig was het het toppunt van je motorrijderschap: rijden op je zelf gemaakte motorfiets. En dan praten we niet over wat uitbesteed special paintwerk.

De winnaar heette toen "Koning Zelfbouw"

De Utrechtse Motorbeurs geeft je straks, met de lente in het vooruitzicht ,de kans om je te laten zien dat je ook zo’n bikkel bent.

Motorbouwers kunnen voor het vierde achtereenvolgende jaar hun designtalent en technische know-how demonstreren tijdens de Custom Bike Contest in de categorieën streetfighters, choppers en specials. De winnaar wordt beloond met de prestigieuze titel, 750 euro en een aantal andere mooie prijzen.

Aanmelden
Iedereen met een zelf (om)gebouwde motorfiets kan zich tot en met 15 januari 2012 voor deze verkiezing aanmelden op www.motorbeursutrecht.nl/custombike. In elke categorie wordt een aantal finalisten geselecteerd. De genomineerde bikes staan op de Motorbeurs Utrecht vier dagen lang in de spotlights op een speciaal ontworpen stand.

Finaleshow
De vakjury kiest tijdens finaleshow op zondag 26 februari de winnaar in elke categorie. Hieruit kiest het publiek de overall Best Custom Bike. Motorbeurs Utrecht is van 23 t/m 26 februari 2012.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.