Nieuws

Koning Zelfbouw revisited

Ooit, in de jaren zestig en zeventig was het het toppunt van je motorrijderschap: rijden op je zelf gemaakte motorfiets. En dan praten we niet over wat uitbesteed special paintwerk.

De winnaar heette toen "Koning Zelfbouw"

De Utrechtse Motorbeurs geeft je straks, met de lente in het vooruitzicht ,de kans om je te laten zien dat je ook zo’n bikkel bent.

Motorbouwers kunnen voor het vierde achtereenvolgende jaar hun designtalent en technische know-how demonstreren tijdens de Custom Bike Contest in de categorieën streetfighters, choppers en specials. De winnaar wordt beloond met de prestigieuze titel, 750 euro en een aantal andere mooie prijzen.

Aanmelden
Iedereen met een zelf (om)gebouwde motorfiets kan zich tot en met 15 januari 2012 voor deze verkiezing aanmelden op www.motorbeursutrecht.nl/custombike. In elke categorie wordt een aantal finalisten geselecteerd. De genomineerde bikes staan op de Motorbeurs Utrecht vier dagen lang in de spotlights op een speciaal ontworpen stand.

Finaleshow
De vakjury kiest tijdens finaleshow op zondag 26 februari de winnaar in elke categorie. Hieruit kiest het publiek de overall Best Custom Bike. Motorbeurs Utrecht is van 23 t/m 26 februari 2012.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws