Nieuws

Kom je dit weekend ook naar het WK Superbike Assen?

Aanstaand weekend  strijkt het WK Superbike-circus weer neer op het TT Circuit van Assen. Op de ruim 4.500 meter lange ‘Cathedral of Speed’ wordt dan de derde ronde van de 2024-kalender verreden en dat belooft op voorhand al een spannende te worden.

Ducati-rijder Nicolo Bulega komt als leider in de tussenstand naar Nederland, op korte afstand gevolgd door teamgenoot en regerend wereldkampioen Alvaro Bautista, Alex Lowes én de Turkse sensatie Toprak Razgatlioglu, die al in zijn tweede raceweekend zijn nieuwe BMW-team trakteerde op twee overwinningen. Toch zullen in Assen de ogen voornamelijk gericht zijn Razgatlioglu‘s teamgenoot Michael van der Mark, die na een verloren 2023-seizoen in Assen als vanouds zal willen vlammen. Hij is niet de enige Nederland die in actie komt, in het WK Supersport zal Glenn van Straalen zijn wat matige seizoenstart van de nodige glans willen voorzien en in het WK Supersport 300 geven Loris Veneman, Ruben Bijman en 2023-kampioen Jeffrey Buis, die meteen de eerste race van het seizoen op de voor hem nieuwe KTM RC390R wist te winnen, acte de présènce. Een bomvol raceprogramma kortom, dat al op zaterdag begint met races van onder meer het WK Superbike, WK Supersport en het WK Supersport 300.

Een dagkaart voor zaterdag kost € 45,- en voor voor zondag  € 50,-. Je kunt ook kiezen voor een passepartout voor beide racedagen, dan betaal je € 63,-, of zelfs een driedagenkaart voor € 75,-. Kijk voor info en toegangskaarten op: www.ttcircuit.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test CFMoto 450MT

Eerste test CFMoto 450MT

27 april, 2024

Met de 450MT kan CFMoto zo maar eens vol in de roos schieten. De allroad is fraai gelijnd, lijkt op papier alle ...
Nieuw kentekenbewijs in aantocht

Nieuw kentekenbewijs in aantocht

27 april, 2024

Het kentekenbewijs gaat veranderen. Het nieuwe kentekenbewijs wordt vanaf half juni uitgegeven en het heeft een ...

Overig nieuws