Nieuws

Kleurrijke motorhandschoenen van Vanucci

Motoren worden steeds vaker ingezet als vervoersmiddel voor korte ritten. Daarom heeft Vanucci een vijftal handschoenen voor deze ritten: de VCT-1, VUG-1, VX-1, VAG-1 en VUG-2. Allemaal in een aantal opvallende kleurcombinaties.

De VCT-1 is al twee jaar verkrijgbaar, maar nu voorzien van een roze, rode en blauwe kleur. De handschoen is gemaakt van slijtvaste microvezel en beschikt over stretchmateriaal op de bovenhand. Hij is beschikbaar in de maten XS t/m 3XL voor €59,99.
Voor koude en natte dagen heeft Vanucci de VUG-1. Deze heeft een McTex-membraan en is verder gemaakt van onder andere textiel en geitenleer. Ook deze is beschikbaar in vier kleuren en in de maten 2XS t/m 3XL. De VUG-1 kost €69,99.
Vanucci’s VX-1 is eveneens al een aantal jaar te vinden in het assortiment, in een zwarte variant. Met de gekleurde varianten kun je nu je handschoenen matchen met je KTM, Honda of Kawasaki. Hij kost €79,99 en is verkrijgbaar in de maten S-2XL (zwart in XS t/m 3XL).
Het buitenbeentje van deze serie is misschien wel de VAG-2. Hij is namelijk niet (alleen) geschikt voor korte ritten, maar als officiële opvolger van de tourhandschoen Touring IV ook voor lange(re) tochten. Deze volgens Vanucci allrounder is naast zwart ook verkrijgbaar in grijs, blauw en zandkleur in de maten XS t/m 3XL voor €99,99.
De sportieve VUG-2 is eigenlijk de opvolger van Vanucci’s RVX-5 sporthandschoen. De knokkelbescherming is voorzien van een camouflagekleur, de handschoen ‘an sich’ is beschikbaar in zwart, donkerblauw en groen. Hij komt in de maten S t/m 3XL voor €69,99. Meer info: www.Louis.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.