Nieuws

Kleine updates en nieuwe kleuren voor Interceptor 650 en Continental GT 650

Royal Enfield kondigt haar vernieuwde Interceptor 650 en Continental GT 650 aan. Beide kregen, naast het voldoen aan de Euro 5-norm, een paar kleine updates. Als kers op de taart maakt Royal Enfield ook een aantal nieuwe kleurstellingen voor beide modellen bekend.

De Interceptor 650 is vanaf 2021 verkrijgbaar in een een flink aantal nieuwe kleuren. ‘Ventura Blue’ en ‘Canyon Red’ zijn de nieuwe uni-kleuren, ‘Downtown Drag’ en ‘Sunset Strip’ de nieuwe dual tone kleuren en er is ook een bijgewerkte versie met een chromen tank genaamd ‘Mark 2’. Daarnaast blijft ook de geliefde ‘Orange Crush’-kleurstelling in het gamma.

De Continental GT 650 mag zich dit modeljaar ook in een aantal nieuwe decors hullen. Vier om precies te zijn. Daarvoor heeft Royal Enfield zich laten inspireren door haar rijke GT-erfgoed van de afgelopen decennia en heeft gehoor gegeven aan de oproepen van fans. Zodoende is de populaire ‘Rocker Red’-kleurstelling terug en kun je nu kiezen uit vier andere decors genaamd ‘Dux Deluxe’, ‘Ventura Storm’, ‘British Racing Green’ en een vernieuwde versie van de ‘Mister Clean’-kleurstelling in het chroom.

Niet alleen de kleuren werden vernieuwd. Beide modellen zijn ook voorzien van een paar esthetische updates. Zo zijn behoren de vorkpootbeschermers nu tot de standaarduitrusting en heeft Royal Enfield de zwarte velgen en spatborden voor meerdere modellen beschikbaar gemaakt. De nieuwe Interceptor is al beschikbaar vanaf €7.999,-, de Continental GT voor €8.399,-. Voor meer info: www.motomondo.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws