Nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen. 

Het broertje van de 450SR S is nu ondermeer voorzien van het 5 inch TFT dashboard met Motoplay van die SR S. Met behulp van de CFMOTO Ride app maak je verbinding met je smartphone en kun je met de toetsen op je stuurhelft door de menu’s navigeren, muziek afspelen en je telefoonboek en navigatie gebruiken. Het TFT-scherm is nu tevens voorzien van schermprotectie. Daarnaast heeft de 450SR nu ook tractiecontrole.

Ook de verschillende kleurenschema’s zijn wat gewijzigd. De Zircon Black is nog steeds zwart met rood, maar heeft een ander design qua stickers. De Nebula Black (zwart met wit) heeft plaatsgemaakt voor Nebula White, dus een hoofdzakelijk witte machine met rode accenten.

Motorisch bleef alles ongewijzigd. De 450SR is voorzien van een 450cc paralleltwin met 35 kW (47 pk) vermogen bij 8.500 tpm en een maximaal koppel van 39 Nm bij 7.600 tpm. Door de 270-graden-krukasconfiguratie klinkt en voelt het blok echter als een V-twin. Voor de echte racers heeft CFMOTO ook nog een uitgebreid scala aan accessoires; van een seatcover tot extra valbescherming en van verstelbare rem- en schakelsets tot zadels in diverse hoogtes.

Fijne updates dus, maar qua prijs blijft alles gelukkig hetzelfde. in Nederland ben je voor € 7.399, – eigenaar van deze A2-racer en in België zet je hem voor  € 6.499,- in de garage. En dat met een prettige 5 jaar garantie. Medio juni/ juli arriveren de eerste exemplaren in de Benelux.

Ga voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt naar www.cfmotobenelux.be

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws