Nieuws

Kawasaki Z800 uitlaten

Dankzij G&G zijn er nu matchende uitlaten voor de Kawasaki Z800. 

De meest in het oog springende van de drie is de G&G GP, die net zo kort en gedrongen is als de Z800 zelf. Om dat extra te accentueren houdt deze uitlaat kort na de duovoetsteun op en laat het achterwiel mooi in het zicht. Het geluid uit deze uitlaat doet zijn naam eer aan, lekker fel en sportief.

 

Met slecht 2,15kg zorgt de G&G GP uitlaat voor een gewichtsbesparing van 67% ten opzichte van de originele uitlaat. De adviesprijs is € 495,-

 

De Big Oval, met zijn kenmerkende spitse endcap, sluit qua lijn mooi aan op de Z800. De uitlaat loopt mee in de richting van de achterkant, waar zowel de uitlaat als de kuip spits toelopend eindigen. Uiteraard heeft deze het kenmerkende geluid van G&G, een zware brom onderin de toeren en een felle, donkere toon richting de hogere toerentallen.

 

Deze uitlaten zijn er in Gepolijst RVS, Zwart RVS, Titanium en Carbon, met keuze uit drie verschillende endcaps. Met een gewicht vanaf 3kg bespaart deze uitlaat maar liefst 54% aan gewicht. De prijs is afhankelijk van het gekozen materiaal, en begint op € 380,-.

 

Last maar zeker niet least is de G&G Moto2, de herrieschopper van de drie.  Keuze is er uit een zwart RVS variant en een shotblasted RVS variant, die een titaniumlook uitstraling geeft tegen een scherpe prijs. Beide varianten kosten € 299,- inclusief btw.

 

Deze uitlaat weegt slechts 2,05kg en is daarmee maar liefst 69% lichter dan de originele uitlaat.

Alle uitlaten zijn standaard voorzien van een verwijderbare dB-killer, een Nederlandstalige montagehandleiding en natuurlijk alle benodigde montagematerialen. Alle prijzen zijn te vinden op de website www.gegshop.nl, de uitlaten zijn leverbaar via de webshop en via de beter gesorteerde motordealers.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Komt BMW met een R18 nineT?

Komt BMW met een R18 nineT?

22 mei, 2024

Begin april verraste de nieuwe BMW Motorrad-baas Markus Flasch met een post op zijn Instagram-profiel. Op een ...

Overig nieuws