Nieuws

Kawasaki Versys 1000 2015,

De rigoureus vernieuwde Kawasaki Versys 1000 is een Dual Purpose motor met de rijeigenschappen en het comfort van een sportieve tourmotor. De nieuwe Versys 1000 krijgt in Nederland een zeer scherpe introductieprijs van € 13.399,-.

De nieuwe Versys 1000 is een bijzonder snelle en krachtige motor met 1.043cc, 120pk en maar liefst 102Nm koppel. De Versys 1000 is hiermee één van de snelste en krachtigste Dual Purpose motoren in de markt . De Versys 1000 is hi-tech en komt standaard onder andere met volledig instelbare vering, regelbare Traction Control, Power Modes en middenbok. De rijk uitgeruste motor heeft een bijzonder goede en ontspannen zitpositie en het in de hoogte verstelbare windscherm zorgt voor veel bescherming.

Ook de sportieve rijder kan zich volledig uitleven op de Versys 1000. Het uitgebalanceerde rijwielgedeelte in combinatie met een perfecte handling zorgt voor superieure controle en feedback. De Versys 1000 levert (super)sportief rijplezier onder de meest uiteenlopende weg- en rij-omstandigheden.

Om de uitzonderlijk goede lange afstand eigenschappen van de nieuwe Versys 1000 te benadrukken, wordt de motor in Nederland standaard geleverd als Tourer uitvoering en dit zonder meerprijs. De Versys 1000 komt dus standaard met;

–    Mooie, speciaal voor de Versys ontworpen ‘mono-key’ geïntegreerde zijkoffers (dus 1 sleutel voor de motor én de koffers)
–    Luxe binnentassen in de zijkoffers
–    Handkappen en tankpad

Hiermee is de nieuwe Kawasaki Versys 1000 de rijkst uitgeruste motor in zijn klasse!

Er is naast de rijke standaarduitrusting één extra accessoire pakket met voordeel te bestellen, het zogeheten NL Edition pakket, voor € 399,- met:

–    Versnellingsindicator
–    Kawasaki LED mistlampen

Daarnaast zijn vanaf de start alle denkbare accessoires voor de motor leverbaar zoals een topkoffer, verwarmde handvatten, frame protectors etc.

Vanaf januari in de showroom van de Kawasaki dealer.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.