Nieuws

Kawasaki verlengt fabrieksgarantie vanwege coronacrisis

Als tegemoetkoming dat Kawasaki-eigenaren nu minder of zelfs helemaal geen gebruik kunnen maken van hun voertuig door de coronacrisis, heeft het merk besloten de fabrieksgarantie voor nieuwe en bestaande motorfietsen te verlengen.

Daarbij gaat het in ieder geval om de periode van de lockdown, maar mogelijk langer als de situatie daarom vraagt. De verlenging van de fabrieksgarantie geldt ook voor de Nederlandse markt waar geen complete “lockdown” is en waar het dus wel toegestaan is om motor te rijden met inachtneming van de nationale coronamaatregelen.

Hans Sipkema, Deputy Senior Manager van KME’s Technical Service Department: “Vele Kawasaki-eigenaren verkeren nu in een situatie waarin zij hun machine niet kunnen gebruiken of er slechts zeer beperkt gebruik van kunnen maken. Samen met Kawasaki Heavy Industries wilden we de Kawasaki-eigenaren de zekerheid leveren met betrekking tot de fabrieksgarantie termijn, zodat wanneer alles weer normaal wordt, de eigenaren de voordelen van de fabrieksgarantie niet zijn misgelopen.”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.