Nieuws

Kawasaki Ninja 650 Testdag

Ben je een beginnend motorrijder of al een meer ervaren rijder? Dat maakt niks uit, want de Kawasaki Ninja 650 is een echte allrounder, een allemansvriend. Maar wordt het ook jouw vriend? Kom dat testen op 12 mei, want dan organiseren we in samenwerking met Kawasaki een Ninja 650-testdag voor tien MotoPlus-lezers.

Een sportief aangeklede, comfortabele middenklasser met een zitpositie die vertrouwen geeft, zo stond te lezen in de eerste test, die we in MotoPlus 4 publiceerden. Ondervind nu zelf of deze bevindingen waar zijn op de Kawasaki Ninja 650 Testdag voor MotoPlus-lezers en hou vrijdag 12 mei vrij in je agenda!

We starten die dag om 10.00 uur op onze redactie in Varsseveld en maken van daaruit achter een voorrijder/begeleider aan een mooie toertocht door de Achterhoek in twee groepen van vijf rijders. Onderweg is er natuurlijk tijd voor een natje en een droogje en kun je jouw ervaringen delen met je collega-testrijders.

Tijdens de testdag worden er ook foto’s gemaakt voor een testverslag in MotoPlus 12 van 9 juni. Verder verwachten we van alle deelnemers een beoordeling van de gereden Ninja 650 aan de hand van rapportcijfers en een kort commentaar, dat verwerkt wordt in het testverslag.

Heb je er al zin in? Stuur dan een mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. Kawasaki Ninja 650 Testdag en vermeld daarin je NAW-gegevens, telefoonnummer, geboortedatum en je huidige motor. Vergeet ook niet een scan of een foto van je rijbewijs mee te sturen. Uit alle inzenders selecteren we tien lezers, die op vrijdag 12 mei samen met ons de Kawasaki Ninja 650 mogen testen. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 mei 2017.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.