Nieuws

Kawa Update

Bij de Kawasaki zien ze nog stevig toekomst in de sportieve toermachines .Dat is duidelijk na de presentatie van de nieuwe Z1000SX.

Aan de zichtkant valt vooral het nieuwe koffersysteem op. De 28 liter grote koffers zijn nu ‘integraalhelm compatibel’. De koffers zijn in de kleur van de motorfiets en samen maar 925 mm breed. Een nieuw bevestigingssysteem zorgt er voor dat de motorfiets er zonder koffers even strak uitziet als mét

Kawasaki voerde ook een mono key-systeem in.Dat betekent dat de koffers nu ook  te openen zijn met de contactsleutel.

Het blok werd voorzien van twee motormappings. Belangrijker is dat Kawasaki nu ook het KTRC-systeem (Kawasaki Traction Control) op de Z1000SX toepast. De berijder heeft de keuze uit drie verschillende instellingsmogelijkheden, waaronder ‘sport’ en ‘Slick’.

Ook het rijwielgedeelte kreeg zijn aandacht. De voorvork kreeg nieuwe instellingen. De voorpartij kreeg radiale Tokico remklauwen. Kawasaki belooft  dat de vernieuwde remmen in combinatie met het ABS-systeem nu bijna op het niveau van de echte asfaltfighters zit. De schokbreker aan de achtersteven is nu makkelijk in te stellen .

Leveringsdata en prijzen zijn vooralsnog niet bekend.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.