Nieuws

Kappa Koffers…

Het Kappa gamma omvat 7 verschillende zijkoffers, met een inhoud tussen 22 en 46 liter. De K22N is kleiner, de smalste ook, maar het is wel de enige die opent langs de bovenzijde.

Als er één zijkoffer bestaat met een specifiek doelgebruik, dan is het wel de Kappa K22N zijkoffer. Welke motorrijder die een beetje gehaast is, wil bijvoorbeeld op een drukke parking geen ranke koffer die langs de bovenzijde opent? Daardoor moet je immers minder voorzichtig zijn bij het openen en win je plaats.

Door zijn deksel dat opent aan de bovenzijde is de K22N een tas waar je alles in kwijt kunt, zonder dat je schrik moet hebben dat er bij het openen iets uitvalt.

Het is de ideale drager voor iemand die bijvoorbeeld documenten moet meenemen en ook nog het gezond verstand heeft zich me de motor te verplaatsen.
Heel wat mappen en een laptop kunnen zonder problemen in de K22N. En alles blijft ook op zijn plaats als de koffer losgemaakt wordt van de motor.

Ook flessen kunnen er verticaal in opgeborgen worden. Met een breedte van 22,5 cm beperkt de K22N ook de breedte van de motor, handig bij het laveren door het stedelijk verkeer.

Het concept van de Kappa zijkoffer kenmerkt zich door de aerodynamische vormgeving en het gebruik van zeer rigide materialen. Door het Monokey bevestigingssysteem laat je toe om de koffer los te maken van de motor met dezelfde sleutel die de koffer opent.
De K22N kan gecombineerd worden met een topkoffer die de motorfiets een nog completere uitrusting geeft.

Kappa is een Italiaans bedrijf dat opgericht werd in 1966 en zich specialiseert in bagage en uitrusting voor motoren, maar ook in een reeks accessoires die het gebruik van een motor of scooter moeten vergemakkelijken. Kappa is innovatief, trendy en zoekt voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen. Daarbij blijft kwaliteit één van de constante factoren.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.