Productnieuws

Jeans met een twist

Trilobite timmert al sinds 2012 behoorlijk aan de motorkledingweg en heeft door de jaren heen een bijzonder uitgebreid productportfolio opgebouwd. De Tsjechische fabrikant is evenwel vooral bekend van haar motorjeans, waarvan de 2020 line-up met deze Cullebro een nieuwe telg met een opvallende noviteit verwelkomt!

De Cullebro is versterkt met aramide op zitvlak, heupen en knieën, en daarnaast standaard op de knieën voorzien van in hoogte verstelbare level 2 protectoren. De heupen zijn daarnaast ook optioneel van protectoren te voorzien. Tot zover niets nieuws onder de zon. Waar de Tsjechische jeans zich evenwel van de concurrentie onderscheidt, is het feit dat ‘ie is voorzien van een gelkussen op het zitvlak. Deze is met de aramidevoering vernaaid en daardoor van buitenaf niet zichtbaar. Zeker voor rijders van hardtail machines of supermoto’s met een smal zadel zou dat best eens behoorlijk comfort verhogend kunnen werken.

De jeans is verder voorzien van een hoge taille, diverse riemlussen en een ritssluiting. De enkel in het blauw leverbare Cullebro is er zowel in een dames- (maten 26 t/m 38) als herenuitvoering (maten 30 t/m 44), de prijs bedraagt € 199,95. Info: www.splashdesign.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws