Nieuws

Jack’s Racing Day 2021

Aankomend weekend is het weer zover: de Jack’s Racing Days op het TT Circuit in Assen. Hét evenement voor auto- en motorsportliefhebbers, met spannende races en demonstraties.

Het grootste gedeelte van Jack’s programma bestaat uit vierwielers, maar dat betekent niet dat er voor motorliefhebbers niks te kijken valt. De spectaculaire BeNeLux Trophy-klasse (600- en 1000cc) komt namelijk twee keer in actie op zondag, en daarnaast kun je meebieden om een rondje achter op een S1000RR te rijden tijdens de Superbike Experience. De opbrengst van de bieding komt ten goede van Stichting Race Team Drenthe, die jong Nederlands wegrace talent ondersteunt. Ook zullen er demonstraties gegeven worden door onder andere Ralph Schumacher in een Toyota F1-auto, en Tom Coronel die Michael van Gerwen en Sjinkie Knecht alle ins- en outs van het TT circuit zal laten zien.

Kortom, genoeg te kijken voor de echte racefans. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis, tickets zijn verkrijgbaar aan de poort en via de site van Jacks voor één euro. Meer info: www.jacksracingday.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha YZF-R1 Rea-replica

Yamaha YZF-R1 Rea-replica

24 april, 2024

Yamaha maakte onlangs bekend dat de R1 niet wordt opgewaardeerd naar Euro 5+. Dit betekent dat de R1 in 2025 wordt ...

Overig nieuws