Nieuws

Jaarinhoud 2021

Enig idee hoeveel artikelen we het afgelopen jaar in MotoPlus hebben gepubliceerd? Of hoeveel motoren we in totaal aan een test hebben onderworpen? En hoeveel producten we alleen al in onze producttesten onder de loep hebben genomen?

Natuurlijk niet, waarom zou je ook. Maar om je toch even een indruk te geven: 332 artikelen verschenen er in 2021 in MotoPlus, daarbij hebben we exact 170 motoren onder het achterste gehad en zijn er 132 producten, variërend van hogedrukreinigers tot lampen, door de kritische handen van het testpanel gegaan, al dan niet in het laboratorium.

Da’s best indrukwekkend veel, vinden we zelf. En voor wie een bepaalde test, reportage of interview nog eens rustig wil nalezen, kan het napluizen van de hele jaargang best een tijdrovend klusje worden, tenzij je er gewoon de jaarinhoud in MotoPlus 24/2021 op na slaat. Het kan evenwel nog een heel stuk makkelijker, want hier vind je de jaarinhoud digitaal. Kwestie van op de gewenste motor of het gewenste artikel klikken en je krijgt het betreffende digimagazine automatisch voorgeschoteld. In tegenstelling tot een bekende overheidsdienst kunnen we het dus wel én leuker, én makkelijker maken.

Het digitale archief is voor alle MotoPlus-abonnees gratis beschikbaar. Nog geen lid, klik dan hier en je hoort direct bij de leukste en grootste motorclub van de BeNeLux. En heb je meteen wat te doen tijdens de Kerstvakantie!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.