Nieuws

iXS Sport Suit RS-1000: gemaakt om te racen

Wie zijn motor graag op hoge snelheid over het circuit stuurt, wil zich niet druk hoeven maken over veiligheid en comfort. Daarom heeft IXS zich bij haar nieuwe Sport Suit RS-1000 geconcentreerd op juist die twee zaken.

Zodoende is het sportief gesneden eendelige leer uitgerust met level 2 protectoren op de schouders, ellenbogen en knieën, zitten er impacTec beschermers op de heupen en kan het pak – dankzij de geïntegreerde backprotector-pocket – eenvoudig aangevuld worden met een rugprotector. Om het lijf tijdens inspannende ritten goed koel te houden, zijn op enkele zones op de mouwen, benen en het torso voorzien van ventilatieperforaties. Verder zit er op slijtgevoelige zones als de kont en knieën een dubbele leerlaag. Andere handigheidjes zijn onder meer de binnenzak, opbergruimte in de aerodynamisch gevormde hump en ademende meshvoering.

De vervangbare slider op schouders, ellenborgen en knieën zijn vervangbaar en in meerdere kleuren beschikbaar. Daarmee is het pak ook nog eens op smaak in te ‘kleuren’. IXS biedt het pak ( € 799,95 )aan in de kleuren wit/zwart en zwart/wit en in de maten 48-58; lang 98-110. Kijk voor meer informatie op www.ixs. com of www.ptmotorsport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws