Nieuws

Intermot: Kawasaki (update)

Kawasaki begint met lekker sportief nieuws in de vorm van een speciale Carbon-uitvoering van de hyper-exclusieve H2 en een nieuwe ZX-10RR, een nog meer op het circuit getrimde 10R met onder meer magnesium wielen, aangepaste Showa balance-free voorvork, nog hoogwaardiger remsysteem, up-and-down quickshifter en verfijnde elektronica.
Verder ook een fikse update voor de populaire Z1000SX, die volgend jaar met een state-of-the-art elektronicapakket (inclusief IMU) op pad gaat en een volledig nieuw model luisterend naar de naam Ninja 650. Een sportieve, volgekuipte variant op basis van de ER6 inderdaad…

[Update 4 oktober 15.30 uur]
En op de valreep nog een extra nieuwtje van Kawasaki, op de Eicma zullen namelijk twee nieuwe Z-familieleden worden getoond: de Z650 met geheel nieuwe paralleltwin en een nieuwe Z900, die de populaire Z800 gaat vervangen. Die laatste wordt aangevuurd door een 948 cc viercilinder die goed is voor 125 pk.

Z650 Static Z900 Static

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.