Nieuws

Intermot: Ducati

Natuurlijk bewaart Ducati het echte grote nieuws voor de thuiswedstrijd op de Eicma in Milaan. Toch had de Bolgnese firma naast wat obligate Euro4-updates (Monster 821 en Diavel), evenals subtiele aanpassingen op zowel technisch gebied (Multistrada) als wat betreft de uitrusting (1299 Panigale), wel degelijk nog echt nieuws in Keulen paraat. Met terechte trots presenteerden de Italianen namelijk de hagelnieuwe SuperSport. Een lekker sportief ogende motor die qua looks licht tegen de Panigale-fractie aanschurkt, maar dan wel met een meer gebruiksvriendelijk karakter. In het vooronder de V-twin van de Hypermotard 939, ook in SuperSport-trim goed voor 113 pk trouwens. De nieuwe SuperSport komt er in een standaarduitvoering met Marzocchi voorvork en Sachs achterschokbreker, en in een meer aangeklede S-versie met onder meer rondom volledig instelbare Öhlins veerelementen en standaard een quickshifter.

Tot zover het laatste nieuws van de Intermot. Lees alles over de vandaag gepresenteerde nieuwe modellen in MotoPlus 20, die op vrijdag 14 oktober in de winkel ligt! Geen nieuws meer missen, neem nu een abonnement en ontvang direct toegang tot ons digitale archief met inmiddels meer dan 250 uitgaven.
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.