Nieuws

Indian Riders Fest 2023 in Tsjechië

Bij Harley kunnen ze een feestje bouwen, maar ook bij de concurrent uit eigen land, Indian, zijn ze niet vies van een feestje. Van 9 tot en met 11 juni 2023 moet het Indian Riders Fest in Ceske Budejovice (Budweis) de grootste bijeenkomst van Indian-rijders wereldwijd worden. 

Tijdens de 2022-editie kwamen er maar liefst 2.500 motoren naar het festival en de verwachting is dat dit aantal tijdens de komende editie overtroffen gaat worden. De rijders van die motoren krijgen in ieder geval een mooi programma voorgeschoteld met onder andere een live concert met aansluitend een afterparty met een DJ op de openingsavond. Op het festivalterrein staan verder ruim 100 stands, kan er worden proef gereden met de nieuwste Indians, is er nog veel meer live muziek gedurende het weekend, zijn er stuntshows en is er de Custom Indian Motorcycle Show. 

De zaterdag staat in het teken van een grote Indian-parade, waaraan afgelopen jaar 1.200 motoren deelnamen. Voor dit jaar mikt de organisatie op een record aantal deelnemers van meer dan 2.000 motoren, die een route met een lengte van 25 kilometer afleggen. Speciale aandacht is er daarbij voor de ‘Ladies First’-groep, die de parade zal aanvoeren. 

Alle informatie over dit spetterende Indian-feest vind je hier.   

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws