Nieuws

Indian Motorcycle introduceert de Chieftain Dark Horse

Indian Motorcycle, is Amerika’s eerste motorfietsbouwer. Het in 1901 opgerichte Indian Motorcycle brengt een “hard bagger” uit,  git zwart en met een flink arsenaal aan optie’s om de motor naar de wens van de trotse eigenaar aan te passen. Indian heeft de naam Chieftain Dark Horse bedacht. Dit donkere paard wordt aangedreven door een volledig zwarte versie van de  Thunder Stroke® 111 motor. Het chassis en ophanging komt van de Indian Chieftain. Standaard heeft de Chieftain Dark Horse een eenpersoons zadel en een laag, getint windscherm, maar met de ruime, harde zijkoffers met afstandsbediening, met ABS, elektronische cruise control, bandendrukmeter, premium audio met AM/FM Bluetooth en smartphone-aansluiting en een sleutel met afstandsbediening en startmogelijkheid zonder sleutel in het contact.

In lijn met de Dark Horse familie, zijn niet alleen de spatborden, zijpanelen, tank en koffers maar ook de kuip, voor- en achtervork, spiegels, stuur, schakelaars, richtingaanwijzers, meterpartij, de motor en luchtfilterbehuizing, pedalen, voetsteunen en achterlichtbehuizing compleet in zwart uitgevoerd. 

Is de motor dan nóg niet helemaal naar je wens, dan kan er uit de snoepwinkel een groot aantal accessoires worden besteld.  Denk aan luchtfilters, performance nokkenassen en slip-on uitlaten. Voor de muziekliefhebber is er zelfs een 100-watts speakerset voor in de deksels van de zijkoffers, altijd leuk voor in de file…

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws