Nieuws

Indian FTR1200 van Sebastian Loeb winnen?

In november 2022 herintroduceerde Indian Motorcycle de Indian FTR1200. Met de FTR behaalde prima resultaten in de Amerikaanse ‘Super Hooligan’-klasse, waarin oud-MotoGP-coureur Jeremy McWilliams nipt werd verslagen door Tyler O’Hara, beiden rijdend op een Indian FTR.

De FTR maakt ook stappen op de circuits in Europa, want ook in Duitsland vinden inmiddels Super Hooligan demoraces plaats. Ook in de Benelux is nu het mogelijk kennis te maken met de FTR op het circuit. Wie tot eind mei online een proefrit aanvraagt op een FTR (elk model), maakt bovendien kans een heel bijzonder exemplaar te winnen.

Niemand minder dan Sebastien Loeb heeft namelijk geheel naar eigen smaak een FTR Sport ontworpen. De motor wordt gebouwd door custombouwer Tank Machine uit Frankrijk. Er worden er twee gefabriceerd, waarvan er één is voor Sebastien zelf en de ander voor de gelukkige winnaar.

Uit de proefrijders binnen de Benelux worden acht gelukkigen getrokken die worden uitgenodigd voor een circuitdag op Midland. In samenwerking met Motor Circuit Training maak je dan kennis met de FTR op het circuit. Een van de acht rijders gaat ook nog eens naar huis met een Bell Racestar helm. Meer info en een proefrit boeken kan via: https://www.indianmotorcyclebenelux.com/ftr-loeb-form/

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws