Nieuws

Ikwilvanmijnmotorfietsaf

Naar aanleiding van lezersvragen even ter info: Als particulier je motor verkopen kan erg vervelend zijn. In het internettijdperk kan iedereen achter een computer gaan zitten en 200 euro bieden waar jij aan 8000 denkt.

Dat jouw prijsidee dan wat aan de hoge kant kan zijn, dat is trouwens weer wel begrijpelijk 🙂

Een groeiend probleem is daarbij dat mensen die ’s middags komen kijken steeds vaker ’s nachts terugkomen om je motor dan toch maar mee te nemen.

En je wilt niet weten hoe snel na de diefstal je motor dan al een paar grenzen naar het oosten is opgeschoven. Op een beurs in Kladno zagen we en heel rijtje recente motoren met Duitse- en Nederlandse platen. En defecte stuur- en contactsloten.

Via ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl kun je je motor helemaal safe verkopen. Online en aan een lid van de aangesloten dealers/handelaren community. En dat er een grote kans is dat je ex dan toch een paar landen oostelijker terechtkomt? Beter dat dat betaald gebeurt toch?

Het feit dat je ‘aan de handel’ verkoopt houdt natuurlijk in dat je je prijsstelling realistisch moet zien. De handelaar doet zijn zaken voor zijn dagelijks brood.

Maar wat dan weer aan de plus kant zit: Als jij je nieuwe droommotor hebt gevonden, dan is het jouw beurt om over de prijs te onderhandelen.

Je komt immers met geld, en niet met een inruiler en een wolk vol dromen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts € 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws