Nieuws

ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl beloont mooiste motorselfie

ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl beloont mooiste motorselfie

De motorverkoopsite ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl gaat in samenwerking met Motorroutes.net een GoPro actioncamera weggeven. Hiervoor hoeven mensen alleen hun mooiste motorselfie te delen via Twitter.

De meeste motorliefhebbers zijn wel bekend met het fenomeen ‘motorselfie’. Dit is een uitgelezen kans om daar een fantastische prijs mee te winnen. De winnaar van de actie ontvangt namelijk een selfiestick, een geheugenkaart én de GoPro Hero: een handige camera die eenvoudig op de motor bevestigd kan worden en waarmee motorrijders hun mooiste avonturen kunnen vastleggen.

#motorselfie
ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl roept samen met Motorroutes.net een selfiecontest in het leven. Er ligt een GoPro Hero klaar voor degene die de meest originele motorselfie maakt.
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl wil zoveel mogelijk motorrijders oproepen om een motorselfie via Twitter te delen. Eigenaar en oprichter van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl Kerim Gilbers is heel enthousiast over de actie: “De laatste tijd zie je veel verschillende selfies voorbij komen op social media. Het werd dus hoog tijd voor een #motorselfie actie! Er worden ongetwijfeld veel selfies gemaakt door motorrijders en het lijkt me geweldig als die foto’s met ons gedeeld worden op Twitter.”

Hoe werkt de actie?
De actie start nu. Deelnemers kunnen op de volgende manier meedoen om kans te maken op de GoPro Hero actioncam:

– Ga naar Twitter en volg @motorverkopen
– Plaats de motorselfie, vermeld de hashtag #motorselfie en mention @motorverkopen en @MotorroutesNet in het bericht

Deelnemers kunnen zo vaak foto’s sturen als ze willen. De winnaar wordt na afloop van de actie bekend gemaakt en het team van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl zal de prijs persoonlijk overhandigen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws