Nieuws

IDM-kampioenschap dit weekend op Assen

Het ene motorsportevenement is nog niet afgelopen, of het andere staat al weer voor de deur. Komend weekend strijkt het IDM-kampioenschap neer op het TT Circuit in Assen. Het kampioenschap is extra spannend omdat er ook een aantal Nederlanders in uitkomen.

Het hoge niveau en riante deelnemersaantal staat bij het IDM-kampioenschap garant voor spectaculaire wedstrijden. Topcoureurs als Marcus Reiterberger en Florian Alt nemen het op tegen de Nederlanders die een thuiswedstrijd rijden op het TT-circuit in Assen. Naast Nederlandse coureurs als Rob Hartog (Superbike), Twan Smits (Supersport) en Scott Deroue (Supersport 300) staat dit weekend ook het Nederlandse Füsport – RT Motorsports by SKM – Kawasaki-team met haar coureurs aan de start van het Supersport 300-kampioenschap.

Het spektakel bijwonen kan al voor € 19,- (zaterdag) en € 25,- (zondag). Weekendtickets kosten € 30,-, Kinderen tot 17 jaar komen gratis binnen. Meer info: www.idm.de  

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.