Nieuws

Hybride handschoenen

Gerbing’s Heated Clothing heeft de afgelopen drie decennia motorrijders geholpen om warm motor te rijden, zelfs op de koudste dagen.

Gerbing’s staat bekend om zijn wereldwijde kennis inzake het verwarmen van personen in extreme omstandigheden. Of het nu is om militairen te verwarmen bij het parachutespringen op de extreme hoogte van 10 kilometer, de toerrijder op zijn 3000 kilometer tellende tocht door Europa, of zelfs voor de forens die slechts 30 minuten door de kou hoeft.

De nieuwe 12V Hybride handschoenen zijn ontworpen om, gebruik makend van de niet merkbaar aanwezige MicrowireTM verwarmingsdraad, comfortabel warme handen te houden. Het Microwire® Heating Systeem kan direct worden aangesloten op de accu of een 12 V stroomplug en geeft onmiddellijk warmte af.

“Gebleken is dat een groot aantal motorrijders in vergelijking met andere landen meer kilometers maken.” aldus Arjan Henstra, van Gerbing’s. ” Omdat Gerbing’s bekend staat om zijn levenslange garantie op de elektrische componenten is het belangrijk dat we de meest duurzame en robuuste verwarmings-technologie gebruiken. De nieuwe revolutionaire MicrowireTM is de oplossing.” Nieuw is echter dat Gerbing’s nu ook de motorrijder kan verwarmen die niet met kabeltjes aan de motor willen vastzitten. Dit door middel van 2 meegeleverde microprocessorgestuurde batterijen die in de manchet van de handschoen kunnen worden gestopt.

Hiermee kan de motorrijder ongeveer1,5 uur op vol vermogen de handen verwarmen. Op de laagste verwarmingsstand zelfs tot 2,5 uur. Voor de forens een uitkomst.

Kijk eens naar buiten. Wat wil je dan? Verwarmde handschoenen! Van wie dan ook!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws