Nieuws

Husqvarna op de catwalk

Husqvarna heeft een overcomplete en modieuze kledingcollectie voor 2022 gepresenteerd. De keuze is reuze. Met: team wear, functionele straatkleding, offroad, kinderkleding, casual lifestyle en accessoires is er voor ieder wat wils.

Naast modieus is de kleding ook veilig. Dat geldt bijvoorbeeld voor het Scalar-pak dat ons eigen Rev’it speciaal maakt voor eigenaren van de Husqvarna Norden 901. De vierseizoenen-kleding ademt, is waterdicht en beschermt. Om de Norden-looks compleet te maken, beidt Husqvarna ook nog een Bell MX-9 allroadhelm en bijpassende handschoenen aan.

Snelle jongens met 701 Supermoto’s grijpen eerder naar het eendelige Horizon-pak. Dat barst van de protectoren (schouder, elleboog, knie en rug) en beschermende kevlardelen op de armen en benen. Bovendien biedt Husqvarna indien gewenst maatwerk aan. Ook hier heeft Bell weer een bijpassende Moto-9 helm en is er ook keuze uit bijpassende handschoenen.

Voor de crossers heeft Husqvarna shirts en broeken en ook weer een Bell helm. In dit geval de nieuwe lichtgewicht Moto-10 crosshelm. De crosskleding voor kinderen (helm, shirts en nek-brace) biedt hetzelfde comfort en bescherming als die voor volwassenen.

Krijg je maar geen genoeg van het Husqvarna-logo dan kun je kiezen voor lifestyle-kleding. Het bestaat uit onder meer: hoodies, jassen, T-shirts, petjes en tassen. Voor prijzen kun je terecht bij jouw lokale Husqvarna-dealer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws