Nieuws

Hondvriendelijke hotels

Zijspanrijden is een keuze waar voor heel veel redenen te bedenken zijn. Want elk excuus is een goed excuus. Toch wordt het nog niet massaal gedaan.

Misschien niet omdat zijspanrijden de nadelen van het autorijden perfect combineert met de nadelen van het motorrijden.

Maar wij kennen in elk geval twee zijspanrijders die dat derde wiel gebruiken omdat ze hun hond(en) mee willen nemen en autovakanties niet zien zitten.

Kamperen met honden is doorgaans geen probleem. Maar zelf ontdekten we onlangs dat je met zijspan en hond ook welkom kunt zijn in hotels.

Voor ons was dat een toevalstreffer in het Zeeuwse Zoutelande waar we na een dagje toeren feitelijk gestrand waren. En strand hebben ze daar genoeg…

Pal aan dat strand vonden we hotel restaurant de Distel. Dat is een huisdiervriendelijk hotel. Het probleem dat we voor de onverwachte overnachting geen tent bij ons hadden was zo optimaal opgelost.

En de hotelkamer rook niet eens naar zijn vorige vierpotige bewoner. Het personeel, het restaurant en het terras waren ook helemaal goed. Nadat de hulptroepen met vervangende onderdelen waren aangekomen hebben we daar afscheid genomen van een fantastisch weekend Zeeland.

De receptioniste van de Distel attendeerde ons op de site www.dogsincluded.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws