Nieuws

Honda CTX700 DCT en CB1100 in tv-serie Nieuwe Buren

Honda CTX700 DCT en CB1100 in tv-serie Nieuwe Buren

Honda’s nieuwste tour cruiser, de CTX700 DCT, en de CB1100, de moderne interpretatie van de legendarische CB750 Four, hebben beide een rol bemachtigd in de nieuwe tv-serie Nieuwe Buren van RTL4. Zondag 14 september 2014 is de eerste aflevering te zien, met daarin de Honda CTX700 DCT als de motor van acteur Thijs Römer.

Beide motorfietsen komen gedurende de serie veelvuldig in beeld en ‘acteren’ is in dit geval geen grap; speciaal voor deze serie hebben de motorfietsen een normoverschrijdend, moddervet geluid gekregen dat de kopjes op alle tafels laten rinkelen.

Intriges, seks en bedrog in Nieuwe Buren
Nieuwe Buren is een tiendelige serie, gebaseerd op de gelijknamige thriller van Saskia Noort. Peter en Eva (Daan en Bracha) trekken in hun nieuwe huis in Almere en raken bevriend met hun buren Steef en Rebecca (Thijs en Katja) Op zoek naar geluk verleggen ze hun grenzen maar raken verwikkeld in een leven van intriges, seks en bedrog.

Topcast
Topacteurkoppels Thijs Römer – Katja Römer-Schuurman en Daan Schuurmans – Bracha van Doesburgh nemen de hoofdrollen voor hun rekening in deze nieuwe dramaserie van RTL4. Ook Kane-zanger Dinand Woesthoff heeft een rol: hij speelt zichzelf, want Kane is de favoriete band van Peter.

Honda CTX700 DCT en CB1100
De ultieme tour cruiser CTX700 DCT en klassieker pur sang CB1100 completeren de cast uitstekend. Beide motorfietsen hebben een uitgesproken uiterlijk, de CTX700 DCT met zijn ruige macholook en de CB1100 met zijn sexy nostalgisch-klassieke verschijning.

Nieuwe Buren is vanaf zondag 14 september elke zondagavond om 21.00 uur te zien op RTL4. Bekijk de trailer op: https://www.rtl.nl/nieuwe-buren/#!/298438/video/

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws