Nieuws

Hoe goedkoop kan het?

Het leven is al duur genoeg. En dan dat motorrijden er nog bij! Natuurlijk kun je best goed bezig zijn om van je hobby geen bodemloze geld put te maken. Maar 30,- euro aftikken voor een integraalhelm van de Aldi? Zelfs met een "Robuuste schaal uit ABS met hoge weerstand tegen krachtinwerking van buitenaf. Optimale circulatie door regelbaar ventilatiesysteem. Getest volgens standaard ECE-R 22.05. Maten: M t/m XL.?"

In een eerdere test liet Motoplus zien dat de aanschaf van een goedkope helm niet eens direct levensbedreigend hoeft te zijn. De nadelen zaten vooral in de hoek van het draagcomfort.en afwerking.  Maar in zijn algemeenheid is de prijs/kwaliteitsverhouding bij de Aldi en Lidl vaak verbijsterend hoog. De Lidl laarzen van vier tientjes gingen vorige jaar overigens maar drie kwartalen  mee… Maar ze zaten zo comfortabel als ouwe gympies.

Toch maar even laten lopen deze kans dus. Maar hou ze in de gaten, die prijsvechters van de Action, de Aldi en de Lidl! Ze hebben er ook vaak leuke gereedschapsaanbiedingen en onze Poolse schilders konden in Polen geen goedkoper garagezeep dan bij de Action vinden.

De Aldi heeft volgende week een compressor in de aanbieding. Handig…

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws