Nieuws

HJC springt in het oog met de nieuwe Mike Wazowski-RPHA11

Helmenfabrikant HJC heeft ondertussen al een indrukwekkende lineup van Marvel- Star-Wars- en Dinsney-helmen. Daar kan er weer één aan toegevoegd worden, want HJC heeft een ‘Mike Wazowski’-RPHA11 uitgebracht. De speciale helm, geïnspireerd is op het karakter Mike Wazowski uit de populaire animatiefilm-reeks Monsters en co., is tijdens de MotoGP voor het eerst getoond.

Onder het in het oog springende design zit de RPHA11 integraalhelm. Een zeer complete supersporthelm uit het assortiment van HJC met onder meer een topspoiler die ervoor zorgt dat er geen lift optreedt. De helmschaal is vervaardigd uit aramide, glasvezel en koolstofvezel. De drie materialen zijn met een Premium Integrated Matrix-constructie (P.I.M) tot een helmschaal gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de helm niet alleen een zeer hoge slijtageweerstand, maar ook goede impactabsorptiewaarden heeft.

Verder is de helm uitgerust met ventilatiekanalen op de kin en het voorhoofd en is het vizier eenvoudig te wisselen dankzij het Rapidfire viziermechanisme. Daarnaast wordt de helm naast het heldere vizier ook standaard met een donkergetinte variant en Max Vision Pinlock lens geleverd. De helm is vanaf juni leverbaar en heeft een adviesverkoopprijs van € 599,95. HJC levert de ‘Mike Wazowski’ in de maten XS t/m XXL. Kijk voor meer informatie op www.splashdesign.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Motornieuws 2024: Triumph TF250-X

Motornieuws 2024: Triumph TF250-X

29 november, 2023

Dat Triumph volgend jaar in het WK Motocross van start gaat met een volledig in eigen beheer ontwikkelde nieuwe ...
KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws