Nieuws

HJC springt in het oog met de nieuwe Mike Wazowski-RPHA11

Helmenfabrikant HJC heeft ondertussen al een indrukwekkende lineup van Marvel- Star-Wars- en Dinsney-helmen. Daar kan er weer één aan toegevoegd worden, want HJC heeft een ‘Mike Wazowski’-RPHA11 uitgebracht. De speciale helm, geïnspireerd is op het karakter Mike Wazowski uit de populaire animatiefilm-reeks Monsters en co., is tijdens de MotoGP voor het eerst getoond.

Onder het in het oog springende design zit de RPHA11 integraalhelm. Een zeer complete supersporthelm uit het assortiment van HJC met onder meer een topspoiler die ervoor zorgt dat er geen lift optreedt. De helmschaal is vervaardigd uit aramide, glasvezel en koolstofvezel. De drie materialen zijn met een Premium Integrated Matrix-constructie (P.I.M) tot een helmschaal gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de helm niet alleen een zeer hoge slijtageweerstand, maar ook goede impactabsorptiewaarden heeft.

Verder is de helm uitgerust met ventilatiekanalen op de kin en het voorhoofd en is het vizier eenvoudig te wisselen dankzij het Rapidfire viziermechanisme. Daarnaast wordt de helm naast het heldere vizier ook standaard met een donkergetinte variant en Max Vision Pinlock lens geleverd. De helm is vanaf juni leverbaar en heeft een adviesverkoopprijs van € 599,95. HJC levert de ‘Mike Wazowski’ in de maten XS t/m XXL. Kijk voor meer informatie op www.splashdesign.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.