Nieuws

Hippe stampers van Kawasaki en Adidas

Op zoek naar nieuwe stappers en Kawasaki-fan? Dan heeft het Japanse merk in samenwerking met (sport)kledingfabrikant Adidas de schoen voor jou. De twee merken lanceerden onlangs twee schoenen, volledig in Kawa-stijl. De ZX8000 en ZX K5 Boost markeren beide de geschiedenis én toekomst van ZX.

Beide sneakers zijn volledig in Kawasaki-stijl, en dat is te zien ook. Zowel de ZX8000 als de ZX K5 Boost zijn voorzien van groene accenten en het Ninja-logo van Kawasaki. De ZX8000 is de retro-ogende van de twee: met de groene, witte en blauwe lederen-elementen doet de schoen een beetje denken aan bijvoorbeeld de ZX-7R (lees het verhaal van die – born to win – superbike hier). De van textiel gemaakte ZX K5 Boost doet dan weer denken aan de 2022 Ninja ZX-10R (in 2021 testten we die superbike nog) in de zwart-groene trim.

De schoenen zijn te bestellen via de Adidas-site en verschillende Adidas-winkels. De ZX8000 is beschikbaar in maat 36 t/m 46 en kost €120,-, de ZX K5 Boost is beschikbaar in maat 36 t/m 49 1/3, voor €160,-. Meer info: www.adidas.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.