Nieuws

Hippe stampers van Kawasaki en Adidas

Op zoek naar nieuwe stappers en Kawasaki-fan? Dan heeft het Japanse merk in samenwerking met (sport)kledingfabrikant Adidas de schoen voor jou. De twee merken lanceerden onlangs twee schoenen, volledig in Kawa-stijl. De ZX8000 en ZX K5 Boost markeren beide de geschiedenis én toekomst van ZX.

Beide sneakers zijn volledig in Kawasaki-stijl, en dat is te zien ook. Zowel de ZX8000 als de ZX K5 Boost zijn voorzien van groene accenten en het Ninja-logo van Kawasaki. De ZX8000 is de retro-ogende van de twee: met de groene, witte en blauwe lederen-elementen doet de schoen een beetje denken aan bijvoorbeeld de ZX-7R (lees het verhaal van die – born to win – superbike hier). De van textiel gemaakte ZX K5 Boost doet dan weer denken aan de 2022 Ninja ZX-10R (in 2021 testten we die superbike nog) in de zwart-groene trim.

De schoenen zijn te bestellen via de Adidas-site en verschillende Adidas-winkels. De ZX8000 is beschikbaar in maat 36 t/m 46 en kost €120,-, de ZX K5 Boost is beschikbaar in maat 36 t/m 49 1/3, voor €160,-. Meer info: www.adidas.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws