Nieuws

Hint Domenicali naar een V4 Streetfighter?

Dat Ducati met een naakte versie van de nieuwe Panigale V4 bezig is, geldt al een tijdje als een openbaar geheim. Een suggestieve opmerking van Ducati-baas Claudio Domenicali gooit nog eens olie op het vuur. Is dit de bevestiging waar we op zaten te wachten?

Tijdens het autosalon van Genève in Zwitserland, waar Ducati haar nieuwe modellen op de Audi-stand presenteerde, heeft Claudio Domenicali tegenover het Zwitserse AcidMoto de komst van een nieuwe Streetfighter namelijk min of meer bevestigd. Zo liet hij weten dat Ducati-fans niet veel geduld nodig hebben voor ze een naakte V4 in de koplamp mogen staren.

De geruchtenstroom rond een nieuwe Streetfighter uit Italië is al langer op gang. Niet in de laatste plaats omdat verschillende tuners met een uitgeklede variant van de Panigale V4, zoals de Penta V4,  op de proppen kwamen. Of en wanneer Ducati de machine officieel gaat aankondigen, is nog onbekend. Al is het aannemelijk dat de Italianen de EICMA als hét moment kiezen.

Hoe dan ook, het wachten wordt ongetwijfeld beloond. Afgaande op de specs van de gekuipte V4 zitten we namelijk te wachten op een naked met liefst 214 pk en 124 Nm. De sterkste op de markt.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.