Nieuws

Het wordt dringen in de hal

De MotoGP Legends Hall of Fame krijgt drie nieuwe kostgangers. Na een lange vertraging vanwege corona worden Max Biaggi, Jorge Lorenzo en Hugh Anderson toegevoegd.

Slechts een zeer select groepje coureurs mag de Hall of Fame in. Sinds 2000 zijn dat er slechts 32, maar er komt dus serieuze uitbreiding. Jorge Lorenzo, Max Biaggi en Hugh Anderson maken met de nodige vertraging hun opwachting. Ze hadden al lang en breed deel uitgemaakt van dit elitegezelschap als covid geen roet in het eten had gegooid.

Vijfvoudig wereldkampioen Jorge Lorenzo wordt tijdens de Spaanse GP op Jerez officieel toegevoegd aan de MotoGP Legends Hall of Fame. Nu bijna alle covid-maatregelen zijn verdwenen kan hij daarbij eindelijk in het bruisende middelpunt staan van familie, vrienden, media, oud-collega’s en de media.

Viervoudig 250cc-wereldkampioen en tweevoudig wereldkampioen WSBK Max Biaggi wacht eenzelfde feestje tijdens de op de Autodrome del Mugello. Voor de Nieuw-Zeelander Hugh Anderson wordt er een feestje gepland tijdens de MotoGP op Philip Island.

Fotografie: PSP/Lukasz Swiderek – FIM – Maurice Bula

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws