Nieuws

Het was weer gezellig…

Als ‘single brand dealer’ neem je risico’s en maak je keuzes. Een van de resultaten van die keuzes is de saamhorigheid van je klantenkring.

Vanuit die insteek was de oudejaarsreceptie bij TLM in Nijmegen dan ook een kruising tussen een treffen en een familiefeestje. Maar dan wel van een heel grote familie. Er waren honderden bezoekers. De lokale banketbakker moet er in elk geval op binnen gelopen zijn. Want het busje dat telkens verse – en heerlijke oliebollen en appeldingesten bracht – onderhield zowat een pendeldienst.

Er waren niet alleen Guzzisti, maar ook nogal wat BMW rijders die hun Beier voor wintergebruik inzetten. Een van die GSA rijders vertelde dat hij een paar jaar geleden Guzzi was gaan rijden… Vanwege de eindejaarsreceptie en de oliebollen.

En waarom zou dat geen goede reden zijn. Een andere hoogst tevreden motorrijder sprak immers ooit tevreden naar zijn wegdeinende Lief kijkend : “Ze heeft een dikke kont en kan goed koken. Ik wil nooit bij haar weg”.

Weet je trouwens hoe mild vriendelijk Guzzi rijders over BMW boxers spreken? “Ach, het zijn best aardige dingen. Maar eigenlijk zijn het gewoon Guzzies met hangtieten…

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws