Nieuws

Het Nederlandse debut van de Energica Ego

Energica Motor Company zal aanwezig zijn op de MOTORbeurs Utrecht met Electric Motorcycles Nederland

Vanaf 26 februari tot en met 1 maart is Energica Motor Company aanwezig op de MOTORbeurs Utrecht, de start van het Nederlandse motorseizoen.

Energica Ego, het eerste model van Energica Motor Company, is te zien op de stand 07.A090 van Electric Motorcycles Nederland.

Electric Motorcycles Nederland is de Energica Officiële Dealer Distributeur van Nederland.
De “Groene” superbike zal te zien zijn in  Matt Pearl White.

Nederland is één van de meest “Connected” landen in de wereld, de EV-markt groeit net als de aanwezige laadinfrastructuur. EMC groeit op dezelfde manier en volgt dan ook deze positieve trend.
De opkomende markt in de duurzame mobiliteit wordt meer en meer bevestigd, hier speelt ook het pakket aan overheidsmaatregelen een positieve rol in. Hierdoor is het dan ook geen verrassing dat Energica gekozen heeft om Nederland toe te voegen aan het groeiende dealernetwerk.

“De verkoopkanalen uitbreiden geeft waarde aan het project”, zegt Livia Cevolini, CEO Energica Motor Company , “het weerspiegelt het vertrouwen dat dealers hebben in ons bedrijf. Onze dealers zijn primair onze partners: samen gaan we een succesvol internationaal merk bouwen”.

“De samenwerking met Energica Motor Company vergroot ons aanbod. Het unieke Italiaanse design, de kwaliteit en de eigenschappen van de Energica Ego vergroten ons exclusieve aanbod van elektrische motoren die wij vertegenwoordigen”, zegt Marchel Bulthuis CEO Electric Motorcycles Nederland, “Speciaal de optie voor het snelladen en het groeiende snellaadnetwerk zullen een nieuwe standaard zetten voor het elektrisch motorrijden in Nederland”.

# # #

Bezoek de website van Energica Motor Company:  www.energicasuperbike.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws