Nieuws

Het museum en de loft

Naar jaarlijkse gewoonten is er op 28 maart om 18u een receptie in het oldtimer motoren museum in stad Oudenburg (omgeving Brugge en Oostende) voor alle belangstellenden. Om 21u is er in de grote bar een live optreden van Heartattack.

De organisatie heeft in de winter niet stilgezeten en heel wat moois , werd door symphatisanten geschonken. Daarbij is de knip getrokken voor deĀ  aankoop van een uniek stuk: Franse Dresch motorfiets 500cc van de jaren 30 , Parijse politie, 2 cilinder in rij, cardan, en met BLADVEREND STUUR.

Het museum bestaat nu 16 jaar en bedankt alle sponsers , belangstellenden voor de samenwerking de voorbije jaren, want het museum is nog steeds een uitgelopen HOBBY, dus heb je nog iets op overschot, denk dan even aan ons , je maakt ook andere bezoekers blij.

Ook nog even melden dat tijdens de week mits een belletje het museum kan bezocht worden.

Voor diegene die informatie over het hotel willen. Kijk even naar www.grd.be , daar heb je ook alle optredens en aktiviteiten staan. Je kan in het hotel ook een feestje bouwen, maar dit is te bespreken met Ivan Desender, de eigenaar van het Bikersloft Groenedijk.

www.oldtimermotorenmuseum.be

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.