Nieuws

HET MOTORRIJWIEL VERDER ONDER DE MOTOPLUS-VLAG

Het MotorRijwiel is al 27 jaar het grootste motorblad op het gebied van oldtimers en youngtimers. Het echte liefhebbersblad, dat wordt gekenmerkt door zijn diepgang en kennis van zaken, is al die jaren uitgegeven door de Stichting Historische Motor Documentatie uit Den Haag. Volgende week verschijnt nummer 169 als laatste editie onder hun vleugels.

Vanaf 1 januari komt Het MotorRijwiel echter in andere handen: het team dat ook verantwoordelijk is voor de uitgave van MotoPlus, MotoPlus XL en Noppennieuws zal de uitgave van het grootste klassiekerblad van Nederland voortzetten. Eric Bulsink en Sebastiaan Horsman zijn erg blij dat zij Het MotorRijwiel toe kunnen voegen aan hun portfolio: “Het MotorRijwiel past natuurlijk perfect naast onze huidige tijdschriften en online-platforms, waardoor we als uitgeverij nog breder voor de dag komen. Al vanaf de allereerste gesprekken voelden we duidelijk een klik met de mensen achter het MotorRijwiel. Vooral het streven naar kwaliteit en gedegen informatie sluit perfect aan bij onze filosofie. We willen de Stichting Historische Motor Documentatie, en Hans van Dissel en Elisabeth Kil in het bijzonder, bedanken voor deze kans die ons geboden wordt en beloven goed op ‘hun kindje’ te passen.

Het MotorRijwiel blijft zesmaal per jaar verschijnen in een oplage van 15.000 exemplaren. Wel zal het blad de komende tijd een restyling ondergaan, en zal het ook digitaal beschikbaar komen om online te kunnen lezen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij directeuren Sebastiaan Horsman en Eric Bulsink of adjunct-hoofdredacteur Jeroen Hidding.

sebastiaan@motoplus.nl  0315 270 332 , eric@motoplus.nl  0315 270 331, jeroen@motoplus.nl  0315-270 333

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.