Nieuws

Het circuit op met Suzuki

Suzuki organiseert, samen met CRExperience en CRT Holland, dit jaar opnieuw een speciale rijvaardigheidstraining op het TT-circuit Assen. De leerzame dag is bedoeld voor iedereen die wel eens met zijn motor het circuit op wil én daar ook nog iets van wil opsteken. Of je nou een naked, supersport of allroad hebt, iedere Suzuki-rijder is welkom

De vaardigheidstraining, die wordt gehouden op 28 mei, is volgens Suzuki de ideale omgeving om op een veilige manier de rijvaardigheid te verbeteren en grenzen te verleggen. Iets waar ook op de straat van geprofiteerd wordt.

Programma’s
Tijdens de dag hebben deelnemers keuze uit twee verschillende programma’s. De CRExperience combitraining richt zich vooral op de verschillende aspecten van het motorrijden. Ervaren instructeurs leggen de nadruk op zaken als anticiperen, balans, kijktechniek en bochtentechniek. Iedere theoriesessie wordt opgevolgd door een praktijksessie. Eerst op het juniorcircuit, om daarna het TT-circuit op te gaan.

Bij de CRT-training ligt de focus op het (beter) leren rijden op het circuit. Ook hier wisselen theorie- en praktijksessies elkaar af. Daarnaast is het mogelijk om in de pitbox van HK Suspension de vering te laten controleren en af te laten stellen. ( Lijkt dit je wat? Hou dan vooral MotoPlus 09, vanaf 4 mei in de winkel, in de gaten! )

Suzuki-rijders betalen voor de CRExperience 135 euro. Dat is inclusief lunch, persoonlijke ongevallenverzekering en CRExperience deelnamecertificaat. De CRT-training kost 215 euro. Inschrijven voor de CRExperience kan via deze link. Liever de CRT-training? Klik dan hier.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws