Nieuws

Het circuit op met Suzuki

Suzuki organiseert, samen met CRExperience en CRT Holland, dit jaar opnieuw een speciale rijvaardigheidstraining op het TT-circuit Assen. De leerzame dag is bedoeld voor iedereen die wel eens met zijn motor het circuit op wil én daar ook nog iets van wil opsteken. Of je nou een naked, supersport of allroad hebt, iedere Suzuki-rijder is welkom

De vaardigheidstraining, die wordt gehouden op 28 mei, is volgens Suzuki de ideale omgeving om op een veilige manier de rijvaardigheid te verbeteren en grenzen te verleggen. Iets waar ook op de straat van geprofiteerd wordt.

Programma’s
Tijdens de dag hebben deelnemers keuze uit twee verschillende programma’s. De CRExperience combitraining richt zich vooral op de verschillende aspecten van het motorrijden. Ervaren instructeurs leggen de nadruk op zaken als anticiperen, balans, kijktechniek en bochtentechniek. Iedere theoriesessie wordt opgevolgd door een praktijksessie. Eerst op het juniorcircuit, om daarna het TT-circuit op te gaan.

Bij de CRT-training ligt de focus op het (beter) leren rijden op het circuit. Ook hier wisselen theorie- en praktijksessies elkaar af. Daarnaast is het mogelijk om in de pitbox van HK Suspension de vering te laten controleren en af te laten stellen. ( Lijkt dit je wat? Hou dan vooral MotoPlus 09, vanaf 4 mei in de winkel, in de gaten! )

Suzuki-rijders betalen voor de CRExperience 135 euro. Dat is inclusief lunch, persoonlijke ongevallenverzekering en CRExperience deelnamecertificaat. De CRT-training kost 215 euro. Inschrijven voor de CRExperience kan via deze link. Liever de CRT-training? Klik dan hier.

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.