Nieuws

Het 23e Exotentreffen

Op zaterdag 12 september wordt voor de 23ste keer het Internationale Exotentreffen georganiseerd. Vertrekpunt dit jaar is opnieuw Zeist en verzamelen vanaf 10.00 uur bij ‘Verpleeghotel Bovenwegen’ te Zeist (www.warandeweb.nl).
Er is een static show, voor u, ook voor de bewoners van het Verpleeghotel (elk jaar een groot succes) en voor vele motorliefhebbers uit de regio en verder.…
Om 11.30 uur vertrekt de colonne voor een mooie toertocht met een bezoek aan Kinderdijk; Nederlands trots! Om aan het eind van de dag in Huis ter Heide (Gem. Zeist) te eindigen met een prima verzorgde barbecue.
Het is mogelijk om te ontbijten (voor eigen kosten) bij Verpleeghotel Bovenwegen en ook voor overnachtingen zijn er diverse mogelijkheden op onze website te vinden.

Voor alle informatie klik op www.exotentreffen.nl

Heb je een exoot of heb je zin in een leuke dag tussen de bijzondere motoren, kom dan naar het Exotentreffen 2015 en rij- en barbecue mee!
Inschrijven is niet nodig, maar wel handig te weten of je komt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.