Nieuws

Heroes Legend Rally

In Parijs is afgelopen weekend de vierde editie van Heroes Legend rally gestart. Deze ‘amateur-rally’ over de oude route van Parijs naar Dakar in Senegal is begonnen onder de Eifeltoren en na een proloog in Zuid-Frankrijk zijn de deelnemers vanuit Spanje overgevaren naar Marokko. Maandag 26 oktober wordt de eerste special op Marokkaanse bodem verreden en na 13 lange dagen volgt dan de finish aan de oevers van het bekende ‘Lac rose’ even buiten Dakar op zaterdag 7 november.

Onder de 29 motorrijders in de Heroes legend rally bevindt zich ook MotoPlus-medewerker Tonny van der Spoel. Hij rijdt de rit op een BMW F650GS, die hij na de finish gaat overhandigen aan de Stichting Care Foundation, die de motor dan in Gambia gaan inzetten als ambulancemotor om zieke mensen te bezoeken in de jungle. In MotoPlus 18 kon je daarover alles lezen.
Klik hier als je op de hoogte wilt blijven van de Heroes Legend Rally. En door hier te klikken, kun je precies zien waar Tonny van der Spoel rijdt. Zijn rijnummer is BB11 bij de motoren.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

BMW wint aanbesteding politie

BMW wint aanbesteding politie

19 juni, 2024

BMW Motorrad heeft opnieuw de aanbesteding van de politie gewonnen, waardoor het naar verwachting de komende 7 jaar ...

Overig nieuws