Nieuws

HEROES LEGEND FOTOBOEK

Eind maart werd voor de tweede keer de Heroes Legend Rally verreden, een initiatief waarbij de ervaren Dakar-rijders Eric Verhoef en Hubert Auriol nauw betrokken zijn. De Legend (‘The classic ride to Dakar’) is een soort alternatieve Dakar-Rally voor hen die op een ongedwongen en relatief goedkope manier toch een keer aan het echte rally-avontuur willen ruiken. Er wordt bijvoorbeeld gereden in teams zodat je op zijn tijd je rust kunt pakken en laat de techniek je een keer in de steek, dan mag je na reparatie de volgende dag gewoon weer starten.
Van de Heroes Legend 2007 is nu een schitterend fotoboek uitgekomen prachtige plaatjes. Zo mooi dat je na vijf minuten bladeren nog maar één gedachte hebt: “Volgend jaar wil ik daar ook bij zijn!”
Het 136 pagina’s tellende boek is te bestellen via www.heroeslegend.com voor een prijs van € 27,50 (exclusief verzendkosten).
Daarnaast geeft MotoPlus één door Hubert Auriol en Eric Verhoef gesigneerd exemplaar weg. Wil je hier kans op maken, stuur dan het antwoord op de volgende vraag met je naam, adres en woonplaats naar: prijsvraag@motoplus.nl o.v.v. Heroes Legend. De vraag die je daarbij goed moet beantwoorden is: hoe vaak won Hubert Auriol de officiële Paris-Dakar Rally?

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws