Nieuws

Heroes Legend 2009

In 2009 wordt Heroes Legend, de offroad-rit van Parijs naar Dakar alweer voor de vierde maal gereden. Deze fascinerende rally voert de deelnemers over de klassieke rally pistes van Noordwest-Afrika. Op 7 maart 2009 klinkt het startschot onder de Eiffeltoren waarna de deelnemers zich opmaken voor 15 volle dagen door ’s werelds mooiste landschappen, om uiteindelijk na ruim 6.500 kilometer als ‘Hero’ te worden onthaald aan het legendarische Lac Rose waar al 30 jaar Dakar-historie wordt geschreven. Heroes Legend is een avontuur van delen, reizen, ontdekken, strijden! Kortom: een ‘once in a lifetime’ ervaring!
Meedoen kan met auto of motor, individueel of met een team met de serieuze competitie via het regularity klassement. Hierbij is het voor minder ervaren offroad deelnemers ook mogelijk om dagelijks een eigen routeniveau te bepalen.
Naast de echte wedstrijd kun je ook kiezen voor de Bivouac-Bivouac, een rit gelijktijdig met de Heroes Legend, maar waarbij de route grotendeels over verharde wegen gaat. De deelnemers kruisen regelmatig de route van de offroad rally en proeven de spanning in de grote bivouac’s, waar zij elke avond samenkomen met de competitiedeelnemers van Heroes Legend.
De Bivouac-Bivouac is een prachtige “adventure tour” die langs alle adembenemende vergezichten van de diverse landen voert. Dit is de kans voor onervaren deelnemers om zonder geprepareerde auto of motor deel te nemen aan een unieke belevenis. Meer informatie tref je aan op de vernieuwde website www.heroeslegend.com Daar kunt u ook de nieuwe brochures opvragen van Heroes Legend en Bivouac-Bivouac 2009. Deelnemers die zich aanmelden voor 30 september 2008 profiteren bovendien van het lage inschrijftarief voor vroege inschrijvers. Op woensdagavond 20 augustus 2008 vindt er in Raamsdonksveer een eerste informatie-bijeenkomst plaats.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.