Nieuws

Harley & Whisky

 Toch mooi nieuws na alle uit burgerangst afgelaste Harley Dagen…

Whiskymaker J.D. en motormaker H.D. zijn goed bezig. J.D. sponsort Paaspop en neemt de kans waar om dat andere legendarische merk er bij te betrekken.

Tijdens Paaspop hebben prijswinnaars van de Jack Daniel’s Facebook-actie de mogelijkheid om geheel in stijl het evenement te betreden, namelijk achterop een Harley-Davidson! J

ack Daniel’s is sponsor van het evenement met een eigen stage. Samen met Harley-Davidson biedt het wereldberoemde whiskeymerk nu een selecte groep prijswinnaars de kans om op een Harley-Davidson-motor naar Paaspop te komen.

Hoe werkt het?
Voorafgaand aan Paaspop organiseren beide Amerikaanse iconen een actie via Facebook waarbij deelnemers direct kans maken op een unieke Harley-Davidson experience. De winnaars worden namelijk op vrijdag 6 april opgehaald met een Harley-Davidson en tijdens de opening van het festival veilig afgezet voor de Jack Daniel’s Stage.

Voor de terugweg stelt Jack Daniel’s treinkaarten beschikbaar. In de samenwerking besteden beide merken uiteraard aandacht aan het vergroten van de bewustwording dat alcohol en (motor)rijden niet samengaan.

We maken geen reclame voor alcohol. Maar reclame voor een muziekfestival moet kunnen…

www.paaspop.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.