Nieuws

Harley viert 120-jarig bestaan in Boedapest

Harley-Davidson viert komend jaar het 120-jarig bestaan en de Europese kaarsjes daarvoor worden uitgeblazen tijdens het 120th Anniversary Festival, dat van 22 t/m 25 juni 2023 in de Hongaarse hoofdstad Boedapest wordt gehouden.

Boedapest belooft een magneet te zijn voor Harley-Davidson-fans en heeft meer dan genoeg te bieden om bezoekers vier dagen te vermaken. Zo is er een Harley-Davidson Expo met de nieuwste modellen, een Custom Bike Show met unieke customs en een motorparade waaraan duizenden rijders zullen deelnemen. Deze parade, langs de iconische bezienswaardigheden van Boedapest, wordt een uniek spektakel voor zowel de lokale bevolking als bezoekers.

Het Puskás Aréna Park ligt in het hart van de stad Boedapest. Het is de thuisbasis van het Hongaarse nationale voetbalteam en biedt onderdak aan grote concerten en andere evenementen. Het 120th Anniversary Festival zal plaatsvinden op het terrein van Aréna Park, inclusief de avenue en de omliggende buiten- en binnenfaciliteiten rond het stadion. Daar treden ruim 50 bands op, die elke dag tot middernacht muziek maken op vier podia, naast twee internationale headline-acts op vrijdag en zaterdag (die later bekend worden gemaakt). Andere hoogtepunten zijn motorstuntshows, een familie-entertainmentzone, een klassieke autoshow, kermisattracties en nog veel meer.

De online kaartverkoop voor het evenement is inmiddels gestart, met aantrekkelijke early bird-pakketten voor vroegboekers en kortingen voor Harley Owners Group-leden. Bezoek de website voor meer informatie over het festival, inclusief de verkoop van tickets*: https://hd120budapest.hu.

*Early bird tickets beschikbaar tot eind December 2022

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws