Nieuws

Harley-toerfiets in fabrieks racekleuren

Harley-Davidson heeft de nieuwe Apex Factory Custom Paint-optie gepresenteerd. Deze is beschikbaar voor een paar Grand American Touring-modellen.

Apex Factory Custom Paint is geïnspireerd op de lange racegeschiedenis van Harley. Het lijnenspel op de brandstoftank maakt een diepe buiging naar de vorm van de tank van de legendarische XR750 flattrackracer. Op modellen met een kuip golft de striping naar achteren om uit te lijnen met de tank-graphic, met een hoek die snelheid suggereert. De lijnen op het voorspatbord sluiten visueel aan op die op de zijpanelen en zadeltassen.

Het kleurenschema bestaat uit een basis van Vivid Black-lak, Gauntlet Grey-panelen en strepen in Jet Fire Orange. Die laatste is de originele kleur van de XR750-fabrieksracers. De laatste laag is blanke lak.

Het speciale kleurenschema is de rest van de bestelperiode van modeljaar 2022 beschikbaar voor de: Road King Special, Street Glide Special, Ultra Limited, Road Glide Limited en de Road Glide Special. Ga naar je dichtstbijzijnde Harley-Davidson-dealer voor meer info over het kleurenspektakel.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws