Nieuws

Harley Owners Group organiseert Benelux Blister Butt

De Harley Owners Group (H.O.G.®) organiseert in samenwerking met Authorized Harley-Davidson®-dealers en Chapters in Nederland, België en Luxemburg op 16 juli de eerste editie van de Benelux Blister Butt. De Benelux Blister Butt is een charity event voor Make-A-Wish, de stichting die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling helpt gaan. Liza van Hernen, H.O.G. & Consumer Experience Manager bij Harley-Davidson Benelux vertelt: “Dit is een prachtige manier om te laten zien hoe motorrijden verbindt. Iedere rijder is welkom, op wat voor merk of type motor hij of zij ook rijdt, om mee te rijden en ons samen in te zetten voor kinderen die een heel stevig zetje in de rug kunnen gebruiken. Wij zijn trots dat we onze passie voor bikes op deze manier kunnen gebruiken voor zo’n mooi doel en we hopen dat zoveel mogelijk motorrijders zich op de 16e bij ons aansluiten.” De National Charity Officers van H.O.G. Benelux, Alexandra Maljaars en Sanne Boegheim, vullen aan: “De volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish. De ‘Blisters’ (blaren) op de ‘Butt’ (achterwerk) die de deelname aan meerdere etappes op een dag de rijder misschien oplevert, houdt hij of zij zelf, haha!”

Iedereen welkom

De H.O.G. is een wereldwijde organisatie waarin Harley-Davidson-rijders verenigd zijn om samen te rijden, activiteiten te ondernemen en een positieve bijdrage te leveren aan hun omgeving. De H.O.G. Benelux Blister Butt wordt door lokale H.O.G. Chapters (afdelingen) georganiseerd in samenwerking met lokale Harley-Davidson-dealers. Er worden mooie GPS-routes uitgezet van dealer naar dealer, die voor zowel Harley-rijders als vrienden en kennissen op andere motormerken na inschrijving te downloaden zijn op www.hogbenelux.com. Elke deelnemer kan zelf beslissen hoeveel ritten (of etappes) hij of zij aan elkaar wil rijden. Voor iedere etappe betaalt de rijder 5 € p/p. De volledige opbrengst van deze Benelux Blister Butt gaat naar Make-A-Wish.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.