Nieuws

Harley kleding

Vier het motorhoogseizoen met de Harley-Davidson-zomercollectie 2012. Deze nieuwe kledinglijn van het befaamde motormerk ligt nu bij de Authorized Harley-Davidson-dealers. De stoere, veilige en lichtgewicht motorkleding is helemaal afgestemd op de warme en vochtige zomerse dagen Harley-Davidson viert in 2012 een jubileum. Het motormerk maakt al honderd jaar motorkleding met stoere looks en stijlvol comfort.

De nieuwe zomercollectie voor mannen van Harley-Davidson is de optimale combinatie van functionaliteit en veiligheid. De kleding is afgestemd op het warmere klimaat in dit seizoen. Het geperforeerde, luchtdoorlatende leer zorgt voor optimale ventilatie en houdt de motorrijder koel. Stoere designs van lichtgewicht stoffen kenmerken de collectie.

Zomercollectie voor mannen
Het robuuste Sprocket Leather Jacket houdt motorrijders koel tijdens de vochtige en warme dagen van de zomer. Dit jacket heeft geperforeerde stukken aan de voor- en achterkant.

Even stoer, maar lichter is het Dust Storm Switchback Functional Jacket. Dit jacket heeft een uitneembare, waterbestendige binnenvoering. Zo stemmen motorrijders hun kleding nog beter af op het motorhoogseizoen.

Het ontwerp van het High-Gear Outerwear Jacket is geïnspireerd op de retrogaragemode. De met mesh gevoerde achterkant zorgt ervoor dat warmte kan ontsnappen uit de jas en regen geen kans krijgt om binnen te dringen. Perfect voor onverwachte zomerse buien.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.