Nieuws

Harley kleding

Vier het motorhoogseizoen met de Harley-Davidson-zomercollectie 2012. Deze nieuwe kledinglijn van het befaamde motormerk ligt nu bij de Authorized Harley-Davidson-dealers. De stoere, veilige en lichtgewicht motorkleding is helemaal afgestemd op de warme en vochtige zomerse dagen Harley-Davidson viert in 2012 een jubileum. Het motormerk maakt al honderd jaar motorkleding met stoere looks en stijlvol comfort.

De nieuwe zomercollectie voor mannen van Harley-Davidson is de optimale combinatie van functionaliteit en veiligheid. De kleding is afgestemd op het warmere klimaat in dit seizoen. Het geperforeerde, luchtdoorlatende leer zorgt voor optimale ventilatie en houdt de motorrijder koel. Stoere designs van lichtgewicht stoffen kenmerken de collectie.

Zomercollectie voor mannen
Het robuuste Sprocket Leather Jacket houdt motorrijders koel tijdens de vochtige en warme dagen van de zomer. Dit jacket heeft geperforeerde stukken aan de voor- en achterkant.

Even stoer, maar lichter is het Dust Storm Switchback Functional Jacket. Dit jacket heeft een uitneembare, waterbestendige binnenvoering. Zo stemmen motorrijders hun kleding nog beter af op het motorhoogseizoen.

Het ontwerp van het High-Gear Outerwear Jacket is geïnspireerd op de retrogaragemode. De met mesh gevoerde achterkant zorgt ervoor dat warmte kan ontsnappen uit de jas en regen geen kans krijgt om binnen te dringen. Perfect voor onverwachte zomerse buien.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws