Nieuws

Harley Festival Apeldoorn mag door gaan

Het befaamde ‘Harley and European Bike Festival’ in Apeldoorn is een evenment voor Harley rijders en hele families die uit de hele regio  komen kijken en luisteren.

En natuurlijk was er in het overigens altijd dappere Apeldoorn zorg over de mogelijke komst van Enge Harley Rijders, een groepering waar Harley zelf trouwens al tientallen jaren enorm afstand van neemt. Er is een risico-belangen analyse gemaakt in Apeldoor. Het resultaat?

Het feest  mag doorgaan maar dan wel onder bepaalde voorwaarden.

 

Door de omvang van het festival vond de gemeente het te ver gaan om het in z’n geheel te verbieden.  Bovendien is het natuurlijk te dol om zoveel mensen hun feestje af te nemen omdat er misschien wel Enge Bikers naar toe zouden komen om mogelijk Enge Dingen te doen terwijl ze ook gewoon een leuke dag willen hebben. De Harley-dag in Apeldoorn staat immers bekend als een van de grootste motorhappenings in het land met meer dan 15.000 bezoekers.

Maar om mogelijke problemen te voorkomen of ze voor te zijn of, of, of ….  Zal het festival zal zich dit jaar afspelen binnen een gecontroleerd deel van de binnenstad, inclusief dranghekken. Feel Free! Yes! Ook is het voor members van de zo veel besproken ‘booswichtenclubs’ verboden om hun ´colors´te dragen. Doen ze dat wel wordt ze de toegang ontzegt.

De toegang tot de feestdag  is overigens gratis.

Op naar het Het Harley and European Bike Festival is op 9 juni.
Als je durft.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws